Recoveryservice

Het overkomt iedereen wel eens, externe harde schijf doet het niet meer of Windows is gecrashed. En je hebt geen kopie van de gegevens. Wat nu?

Voor het redden van uw gegevens hebben we 3 mogelijkheden:

1. Uitlezen van de schijf

We halen de schijf uit de PC, laptop of behuizing en plaatsen die in een dockingstation. Vaak kunnen we de gegevens dan nog kopiëren.

De kosten hiervan zijn € 25 startkosten plus € 0.30 per Gb gerecoverde data. Meestal liggen de kosten tussen de € 30 en € 50

2. Software Recovery

We halen de schijf uit de PC, laptop of behuizing en plaatsen die in een dockingstation. Met speciale software kunnen we mogelijk gegevens nog terughalen.

De kosten hiervan zijn € 40 startkosten plus € 0.30 per Gb gerecoverde data. Meestal liggen de kosten tussen de € 50 en € 100. Hier geldt een no cure no pay. Als we niets kunnen recoveren berekenen we geen kosten.

3. Recovery

We halen de schijf uit de PC, laptop of behuizing en sturen hem op naar een extern recovery bedrijf. Deze kijken eerst met een snel test of recovery mogelijk is.

De 2e stap is een lijst maken van de bestanden die teruggehaald kunnen worden. De lijst wordt aan u voorgelegd met een opgaaf van de kosten. Aan u wordt gevraagd of dat moet worden uitgevoerd of niet.

De 3e stap is het uitvoeren van de recovery. De gegevens worden op bv een externe harddisk gezet en teruggestuurd.

De sneltest is gratis. De kosten van de analyse zijn € 240. De kosten van de recovery zelf liggen meestal tussen de € 700 en € 1100.Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed

Recoveryservice

  • Model: Recovery
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €40,00
  • Excl. BTW: €33,06Tags: Recoveryservice